جمعه - ۲۷ مهر - ۱۳۹۷

insta sorosh

• صفحه اصلى

درباره پردیس بین الملل خراسان

مجتمع بین الملل خراسان، از سال 1377 با عنوان مجتمع آموزشی گلبهار در شهرجدید گلبهار و با هدف تامین نیروی انسانی متخصص و ماهر در شهرجدید گلبهار آغاز به فعالیت نمود و از سال 1390 با افتتاح ساختمان جدید مجتمع در فضایی به مساحت 200 هکتار و با زیربنای 30000 متر مربع، فعالیت خود را در قالب 6 گروه آموزشی ادامه می دهد.

از سال 1394 و با جناب آقای دکتر میرزاده ریاست محترم وقت دانشگاه آزاد اسلامی، مجتمع آموزشی گلبهار به عنوان پردیس بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی خراسان معرفی گردید و با اخذ مجوزهای لازم اقدام به پذیرش دانشجویان ایرانی و غیر ایرانی و در تمامی مقاطع شامل کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی نمود. هم اکنون مجتمع بین الملل خراسان با دارا بودن بیش از 2500 دانشجو و فضای آموزشی وسیع و امکانات بی نظیر هرساله پذیرای دانشجویان و دانش پژوهان از سراسر جهان می باشد.

فضاهای آموزشی مجتمع:

مجتمع بین الملل خراسان، در حال حاضر حدود 30.000 متر مربع زيربنا دارد كه بخش عمده‌ای از اين فضا را كلاسها و کلاسهای سمعی (یا كارگاه‌های آموزشی ) و آزمایشگاه ها به خود اختصاص داده‌اند. اين مجتمع در حال حاضر دارای 48 كلاس مجهز به تجهیزات سمعی و بصری است. آمفی تئاتر اصلی دانشکده با ظرفیت 600 نفر و مجهز به پیشرفته ترین تجهیزات در محل پردیس دانشگاه و آمفی تئاتر خوابگاه‏های مجتمع با ظرفیت 200 نفر، سالن ورزشی سرپوشیده چندمنظوره مجهز به کلیه امکانات و تجهیزات ورزشی، گلخانه، سوله های تخصصی مکانیک از دیگر امکانات مجتمع بین الملل خراسان می‏ باشد.