خطا
  • خطا در بارگذاری داده های خبرخوان.
دستور العمل استفاده از شبكه بيسيم (Wireless Network) دانشگاه PDF چاپ نامه الکترونیک
چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۸۹ ساعت ۱۰:۲۶

به اطلاع اساتيد و همكاران آموزشي محترم مي رساند كه فاز اول راه اندازي شبكه بيسيم دانشگاه جهت استفاده از اينترنت و خدمات اساتيد و كاركنان در كليه دانشكده ها و بيمارستان هاي آريا و 22بهمن با پوشش محوطه دانشكده ها ، آزمايشگاههاي كارشناسي ، تحصيلات تكميلي ، كتابخانه ها و سالن هاي مطالعه برادران و خواهران راه اندازي گرديده است .

همكاران محترم كه مشترك اينترنت دانشگاه مي باشند مي توانند با استفاده از كامپيوترهاي شخصي و تجهيزاتي كه داراي قابليت WIFI مي باشند از اين امكان استفاده كنند .

مراحل اتصال به شبكه بيسيم به شرح زير مي باشد :

1-مشترك شدن استفاده كنندگان اينترنت دانشگاه در صورت نداشتن اشتراك و Account جهت اطلاع از چگونگي اشتراك به مركز فناوري اطلاعات مراجعه فرمائيد .

2-جستجو كردن شبكه هاي بيسيم و ارتباط و اتصال به يكي از شبكه هايي كه SSID آن با IAUM شروع شود .

3-بعد از وصل شدن به شبكه ، با بازكردن مرورگر كامپيوتر (به عنوان مثال Internet Explorer) خود ، صفحه ورود به شبكه بيسيم دانشگاه آزاد اسلامي واحد مشهد مشاهده مي شود كه با وارد كردن كد كاربري و رمز عبور مي توانند به اينترنت دسترسي داشته باشند .