مهمترين فعاليتها PDF چاپ نامه الکترونیک

مهمترين فعاليت هاى مركز فناورى اطلاعات و ارتباطات واحد مشهد :

در خرداد ماه 1381 با توجه به دستور رياست دانشگاه آزاد اسلامى مشهد اين مركز مبادرت به تهيه طرح جامع مكانيزاسيون دانشگاه در سه فاز اجرايى نمود و اين طرح در سه حوزه بشرح زير تهيه و اجرا گرديد .

1. زير ساخت ارتباطى و يكپارچه كليه دانشكده ها

2. زير ساخت اطلاعاتى طرح جامع بصورت يكپارچه

3. سيستم هاى مكانيزه و نرم افزارى طرح جامع

ويژگيهاى طرح جامع

· انعطاف پذيرى

· استفاده از تكنولوژى پيشرفته

1. باركد

2. قرائت گر نورى ) (OMR و (OCR)

3. كارت مغناطيسى

4. اينترنت

· يكپارچه بودن ارتباطى و اطلاعاتى

· طراحى گردش كار براى درخواست هاى مختلف

· كنترل و نظارت بر عملكرد كاربران

· پاسخگويى و انجام عمليات از راه دور و در محيط اينترنت

· سياست هاى امنيتى Security Policy

· وقايع نگار

مهمترين فعاليت هاى مركز عبارتند از :

تهيه طرح چشم انداز و استراتژى فناورى اطلاعات و ارتباطات دانشگاه .

1. طراحى  وپياده سازى سيستم جامع مكانيزاسيون دانشگاه مشتمل بر 63 سيستم يكپارچه با قابليت تعامل اطلاعاتى سيستم ها با يكديگر

2. راه اندازى سيستم مكانيزه آمار و اطلاعات و ارائه اطلاعات و آمار به سازمانهاى مختلف دانشگاه و استان

3. امكان تبادل اطلاعات سيستم هاى مكانيزه دانشگاه بصورت ديجيتالى با بانكها ، اداره نظام وظيفه ،‌ بنياد شهيد و جانبازان و . . .

4. طراحى و پياده سازى انتخاب واحد از طريق تلفن گويا براى نخستين بار در كشور .

5. طراحى و پياده سازى سيستم انتخاب واحد و حذف و اضافه از طريق اينترنت براى نخستين بار در كشور .

6. عمليات پرداخت الكترونيكى وجوه شهريه براى نخستين بار در كشور .

7. اشتراك و ارائه سرويسهاى مختلف اينترنت براى اساتيد و دانشجويان .

8. ارائه خدمات اينترنتى از طريق :

1. پورتال خدمات اينترنتى دانشجويان (سيستم هاى جامع آموزش+جامع مالى+ سلف سرويس+خوابگاه وصندوق رفاه )

2. پورتال خدمات اينترنتى اساتيد (ثبت نمرات + اطلاعيه تدريس + . . . )

3. پورتال خدمات اينترنتى سيستم هاى مكانيزه (سيستم هاى مكانيزه آموزش + مالى +...)

4. پورتال خدمات اينترنتى بين واحدها

9. طراحى و نگهدارى جايگاه اينترنتى و اطلاع رسانى دانشگاه به آدرس  :

www.mshdiau.ac.ir و   www.iaum.com

10. اتصال مركز كامپيوتر دانشگاه به شبكه جهانى اينترنت با پهناى باند 20 Mbps .

11. ايجاد شبكه گسترده اختصاصى دانشگاه آزاد اسلامى مشهد از طريق Wire Less بين 26 ساختمان و مركز كامپيوتر و دانشكده ها (‌LAN و MAN و WAN) .

12. امكان استفاده مشتركين اينترنت از 2 خطE1 و 40 خط تلفن .

13. راه اندازى مركز داده ها و ارتباطات شبكه اى سرورها وفاير وال هاى مورد نياز .

14. راه اندازى هاست (Host ) اينترنتى جهت اختصاص فضا و دامنه با امكان پشتيبانى از اكثر زبانهاى برنامه نويسى و بانكهاى اطلاعاتى ( PHP, .NET, JAVA , PERL , PYTON , SQL , MYSQL )

15. امكان ذخيره و بازيابى تصاوير مدارك تحويلى دانشجو در سيستم مكانيزه و عدم نياز مراجعه به پرونده تحصيلى در بايگانى .

16. امكان ورود اطلاعات ليست نمره در سيستم اينترنتى توسط اساتيد .

17. امكان ورود اعتراض به نمره دانشجو و پاسخ استاد در محيط اينترنتى .

18. تهيه CMS و نرم افزار مديريت محتوى و راه اندازى سايتهاى حوزه هاى معاونت ها و دانشكده ها (40 سايت اينترنتى) .

19. امكان ارائه خدمات جهت سيستم هاى سلف سرويس + خوابگاه + حق التدريس اساتيد و . . . .

20. امكان ارزشيابى اساتيد توسط دانشجويان در محيط اينترنتى .

21. امكان تسويه حساب دانشجويان از طريق سيستم مكانيزه بدون نياز به حضور و مراجعه دانشجو

22. امكان پرداخت وجه در بانكها با استفاده از كدشناسه بانكى بدون نياز به اعلام واريز توسط دانشجو