طراحي و پياده سازي سامانه "دانشگاه همراه" در دانشگاه آزاد اسلامي مشهد PDF چاپ نامه الکترونیک
سامانه جديد "دانشگاه همراه" به همت متخصصين مركز فن آوري اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در اين واحد طراحي و پياده سازي گرديد. با توجه به گسترش روز افزون استفاده از گوشي هاي هوشمند در سطح جامعه و نيازمندي هاي كاربران دانشگاهي به دريافت خدمات مبتني بر اينگونه گوشي ها، ايده طراحي چنين سامانه اي مطرح شد. "دانشگاه همراه" قادر است خدمات دانشگاهي متنوعي را براي دانشجويان، اساتيد و كاركنان دانشگاه فراهم نمايد. در فاز اول كه در اسفندماه 93 رونمايي شد.
اولين نسخه اين نرم افزار بر روى پلت فرم اندرويد از 25 اسفند 93 در اختيار دانشجويان قرار گرفت.  نسخه ios  مخصوص تجهيزات  apple نيز از نيمه اول تيرماه 94 با 15 خدمت از طريق  App Store قابل دانلود و بهره بردارى است. همچنين "دانشگاه همراه" مختص اساتيد و كاركنان تا شهريورماه در دسترس كاربران قرار خواهد گرفت. شايان ذكر است خدمات ارائه شده توسط اين سامانه بتدريج افزايش يافته و تلاش خواهد شد كه تمامي نيازمندي هاي كاربران دانشگاهي به كمك اين سامانه برآورده شود. لازم به توضيح است كه سامانه مذكور بر روي نرم افزار جامع دانشگاه متعلق به دانشگاه آزاد اسلامي مشهد با بيش از 65 سيستم در حوزه هاي مختلف دانشگاه همچون آموزشي، اداري و مالي، پژوهشي، پزشكي، دانشجويي و فرهنگي كه در بيش از 34 واحد دانشگاهي سراسر كشور همچون دانشگاه هاي آزاد اسلامي واحد هاي پزشكي تهران، دندانپزشكي تهران، يزد، نجف آباد، زاهدان، بيرجند و ... مورد استفاده قرار گرفته، طراحي و پياده سازي شده است.

این اپلیکیشن را برای موبایل های مختلف از لینک های زیر میتوانید دانلود نمایید.

اضافه کردن نظر

کد امنیتی