بيست وهفتمين اردوي بزرگ رهپويان ولايت PDF چاپ نامه الکترونیک
چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۱۸

امور فوق برنامه فرهنگي دانشگاه برگزار ميكند:

بيست وهفتمين اردوي بزرگ رهپويان ولايت، سالگرد ارتحال حضرت امام خميني (قدس سره)

ويژه اساتيد،دانشجويان و كاركنان

مقصد: قم و جمكران ،تهران ، مرقد امام خميني (ره) ، رود هن ، چشمه اعلاء دماوند، اردوگاه ساحلي ساري

هزينه ثبت نام: مبلغ 700/000 ريال ( شامل پذيرايي، صبحانه ، نهار ، شام و اسكان )

زمان: 95/03/12 لغايت 95/03/16

وسيله اياب و ذهاب: اتوبوس دانشگاه ( بصورت رايگان )

مراحل ثبت نام دانشجويان: در ابتدا بايستي در سايت (Orduha-iaum.ir)ثبت نام كرده و سپس مبلغ 700/000 ريال هزينه اردو را بحساب جاري سيبا ( به شماره 0103860386000) واحد مشهد به شماره شناسه (1000917311196) بانك ملي شعبه دانشگاه آزاد اسلامي كد 8593 ( بابت هزينه برگزاري اردوي ارتحال امام خميني (ره) ) واريز و سريعاً به همراه اصل فيش بانكي و ارائه كارت دانشجويي جهت ثبت نام نهايي به معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه اتاق امور فوق برنامه واقع در مجموعه فرهنگي مراجعه نماييد.

مهلت ثبت نام: حداكثر تامورخه 95/03/09 (اولويت با كساني است كه زودتر وجه را واريز و ثبت نام را بعمل آورده باشند.)

ضمناً اساتيد وكاركنان دانشگاه جهت ثبت نام به سايت مذكور مراجعه نمايند.

تاريخ اعزام:

برادران: ساعت 7 صبح روز چهار شنبه مورخه 12/03/95 از محل مجموعه فرهنگي جنب مسجد حضرت مهدي (عج)

خواهران: ساعت 15 روز چهار شنبه مورخه 12/03/95 از محل مجموعه فرهنگي جنب مسجد حضرت مهدي(عج)

لوازم مورد نياز:همراه داشتن كارت شناسايي دانشجويي ، بليط سوار شدن به اتوبوس ، لوازم شخصي از قبيل پتو، ملحفه و ... الزامي است.

(معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد)

(امور فوق برنامه فرهنگي دانشگاه)