خطا
  • خطا در بارگذاری داده های خبرخوان.
برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان بررسي و تحليل فرهنگ از ديدگاه نظريات نوين فرهنگي PDF چاپ نامه الکترونیک
شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۱۸

احتراما ، باتوجه به اينكه معاونت دانشجويي و فرهنگي دانشگاه در نظر دارد كارگاه آموزشي با عنوان (( بررسي و تحليل فرهنگ از ديدگاه نظريات نوين فرهنگي )) را با حضور آقايان دكتر اسماعيل كاوسي ، دكتر محسن عامري و خانم دكتر مستوره عزت زاده در روز يكشنبه مورخ 12/10/95 از ساعت 12-9 و 16-14 با همكاري دانشگاه‌ آزاد اسلامي  واحد تهران جنوب و واحد الكترونيكي به صورت مجازي و آنلاين برگزار نمايد ، شايسته است كليه اعضاي هيات علمي ، كاركنان و دانشجويان واحدها و مراكز آموزشي تابعه آن استان در صورت تمايل به سايت آموزش دوره هاي كوتاه مدت دانشگاه ‌آزاد اسلامي  واحد الكترونيكي به نشاني SC.iauec.ac.ir مراجعه و جهت شركت در كارگاه موصوف ثبت نام به عمل آورند .

شايان ذكر است شركت كنندگان در دوره مذكور از امتيازات لازم بهره مند خواهند  گرديد ، در ضمن اعضاي هيات علمي و كاركنان واحدهاي تهران مي توانند به صورت حضوري در كلاس شركت نمايند.

آدرس بلوار كشاورز ، خيابان فلسطين شمالي ، ميدان فلسطين ، ضلع جنوبي غربي ميدان ، جنب مسجد امام صادق (ع) دانشكده هنر و معماري دانشگاه‌آزاد اسلامي  واحد تهران جنوب تلفن تماس 66418330-021

تلفن تماس معاونت فني واحد الكترونيكي دانشگاه‌آزاد اسلامي 42863863-021

تلفن تماس اداره آموزش فرهنگي سازمان مركزي : 47351427 و 47351425 - 021