دستور العمل استفاده از شبكه بيسيم (Wireless Network) دانشگاه PDF چاپ نامه الکترونیک
شنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۰:۲۶

به اطلاع دانشجويان محترم مي رساند كه فاز اول راه اندازي شبكه بيسيم دانشگاه جهت استفاده از اينترنت و خدمات دانشجويي در كليه دانشكده ها و بيمارستان هاي آريا و 22بهمن با پوشش محوطه دانشكده ها ، آزمايشگاههاى كارشناسى ، تحصيلات تكميلى ، كتابخانه ها و سالن هاى مطالعه برادران و خواهران راه اندازى گرديده است .

دانشجويان محترم كه مشترك اينترنت دانشگاه مى باشند مي توانند با استفاده از كامپيوترهاى شخصى و تجهيزاتى كه داراي قابليت WIFI مي باشند از اين امكان استفاده كنند .

مراحل اتصال به شبكه بيسيم به شرح زير مى باشد :

1-مشترك شدن استفاده كنندگان اينترنت دانشگاه (در صورت نداشتن اشتراك و Account نسبت به واريز مبلغ از طريق خدمات دانشجويى ، قسمت اشتراك اينترنت اقدام نماييد).

2-جستجو كردن شبكه هاى بيسيم و ارتباط و اتصال به يكي از شبكه هايى كه SSID آن با IAUM شروع شود .

3-بعد از وصل شدن به شبكه ، با بازكردن مرورگر كامپيوتر (به عنوان مثال Internet Explorer) خود ، صفحه ورود به شبكه بيسيم دانشگاه آزاد اسلامى واحد مشهد مشاهده مي شود كه با وارد كردن كد كاربرى و رمز عبور مي توانند به اينترنت دسترسى داشته باشند .