سلف سرويس PDF چاپ نامه الکترونیک

دانشگاه به منظور رفاه حال اين عزيزان با ايجاد 4 سلف سرويس در قالب 11 سالن پذيرائى با پخت تا آمار  4000 پرس و همچنين احداث ترياهاى دانشجوئى در اکثر دانشکده ها اين مشکل را مرتفع نموده است.

قابل ذکر است رزرو ناهار براى کليه سلف سرويس ها بصورت مکانيزه واز طريق اينترنت و ورود به سايت سلف سرويس از منازل و يا مراجعه به کافى نت ها در اقصى نقاط ممکن بصورت رايانه اى و بدون نگرانى دورى از محل تحصيل با در نظر گرفتن نزديک ترين سلف سرويس به دانشکده مورد نظر امکان پذير مى باشد.

سلف سرويس

شماره 1

قاسم آباد، چهارراه اماميه، مجتمع آموزشى دانشگاه

شماره 2

خیابان راهنمایی ، نبش راهنمایی 26 ، دانشکده علوم پایه

شماره 3

چهاراه خسروى ، کوچه سراب ، دانشکده پزشکي

شماره 4

گلبهار، جنب خوابگاههاى دانشجويى مجتمع آموزشى گلبهار

به منظور تامين سلامت دانشجويان عزيز کليه مراحل تهيه و نگهدارى موادغذايى ، پخت و پز و سرو غذا تحت نظارت کامل کارشناسان بهداشت و تغذيه اداره امور تغذيه و سلف سرويس ها صورت مى پذيرد.

اداره امور تغذيه و سلف سرويسها واقع در قاسم آباد- نبش اماميه 42-اداره كل خدمات  دانشجويى پذيراى هر گونه پيشنهادات يا انتقادات شما عزيزان مى باشد.