خوابگاهها PDF چاپ نامه الکترونیک

‌به منظور ايجاد مكانى امن و به دور از دغدغه خانواده هاى محترم دانشجويان غير بومى و نيز فراهم نمودن زمينه تحصيل اين دانشجويان ....خوابگاههايى در سطح شهر مشهد به صورت استيجارى و با پرداخت يارانه توسط دانشگاه با ظرفيت حدود 700 نفر خواهر و نيز مجتمع آموزشى گلبهار با ظرفيت حدود 400 نفر برادر و خواهر داير مى باشد كه جهت اين دانشجويان برنامه هاى رفاهى فرهنگى و فوق برنامه متنوعى در نظر گرفته شده است و علاوه بر آن در طول هر ترم ضمن توزيع سهميه مواد غذايى ( يارانه اى ) بين دانشجويان ساكن خوابگاه اردوهاى يك روزه به ييلاقات و مناطق ديدنى اطراف مشهد ـ بازديد از مجموعه هاى آستان قدس رضوى و استفاده از سفره با بركت حضرت رضا (ع)  و برگزارى مراسم مذهبى ،اعياد و جشنها در خوابگاههاى دانشجويى انجام مى گردد.

دانشجويان متقاضى اسکان در خوابگاه:

در هنگام ثبت نام دانشگاه ، با مراجعه به باجه خوابگاه و تکميل فرم تقاضا و ارائه مدارک لازم و واريز مبلغ پيش پرداخت نسبت به رزرو اتاق اقدام نمايند.

شرایط و ویژگیهای اسکان در خوابگاه ها :

1 – بمنظور حفظ سلامت و بهداشت روانی و اجتماعی محیط مقرر شده است کلیه دانشجویان برای قطعی شدن ثبت نام و اسکان آنان در خوابگاه باید نسبت به اخذ گاهی سلامت مبنی بر عدم ابتلا به بیماری های واگیراقدام نمایند .

– خوشبختانه انجام کلیه مراحل رزرو و ثبت نام ، واریز شهریه خوابگاه در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد بصورت مکانیزه و اینترنتی صورت می گیرد .

3-به جهت آشنایی و راه اندازی دانشجو در مراحل ثبت نام خوابگاه ، کلیه مراحل ثبت فیش و رزرو توسط اپراتور مستقر در محل ثبت نام انجام می گردد . اما بعد از این کلیه دانشجویان هزینه شهریه خوابگاه خود را توسط کارت عابر بانک ملی و از طریق اینترنت و فعال سازی رمز دوم کارت بصورت الکترونیکی پرداخت می نمایند . همچنین برای سالهای آینده جهت رزرو خوابگاه از شهر محل زندگی خود و بدون مراجعه به خوابگاه می توانند نسبت به رزرو خوابگاه اقدام نمایند .

4–دانشجویانیکه اقوام و بستگانی را در شهر مشهد داشته و تمایل دارند بعضی از شبها را در خوابگاه حضور نداشته و در منزل اقوام بسر ببرند باید اطلاعات کامل بستگان خود را با ذکر شماره تلفن ثابت به خوابگاه داده تا مجوز اقامت خارج از خوابگاه به دانشجو داده شود .

– در حال حاضر کلیه خوابگاهها مجهز به تمامی امکانات رفاهی از جمله اینترنت می باشد وتنها ملزومات مورد نیاز در خوابگاه وسائل شخصی می باشد .

– رعایت کامل مقررات آئین نامه های انضباطی خوابگاه که در تابلو اعلانات خوابگاه نصب و یک نسخه از آن در هنگام ثبت نام دانشجو تحویل می گردد .

– رعایت موازین بهداشتی و اصول اولیه بهداشت فردی نیز از وظایف مهم دانشجویان مقیم خوابگاه ها به شمار می آیند .