قابل توجه كليه دانشجويان محترم

با توجه به اينكه از ابتداي ترم جديد ، استفاده از تمامى خدمات دانشجويي و آموزشى و ورود به دانشگاه مستلزم همراه داشتن كارت دانشجويي است ،لطفا چنانچه كارت دانشجويي نداريد به اداره كل امور دانشجويي مراجعه و تقاضاي صدور كارت المثني نماييد.

قابل توجه كليه دانشجويان محترم

بدينوسيله باطلاع مي رساند با توجه به تعطيلي  دانشكده هاي فني و مهندسي ، هنر و معماري ، پيراپزشكي ، علوم پايه الهيه ، مجتمع گلبهار و دانشكده پزشكي از تاريخ 22/4/98 لغايت 18/5/98 ، مقررگرديد به منظور پاسخگويي به تقاضاي دانشجويان محترم ، نمايندگان دانشكده هاي تعطيل شده دردانشكد ه هاي فعال وغيرتعطيل بشرح جدول ذيل جهت پاسخگويي به تقاضاهاي دانشجويان ، درساعات اداري حضور داشته باشند .

ادامه مطلب

مسابقه بزرگ هوشمندسازی خودرو

مجموعه دهکده جهانی و قائم پرشان با همکاری دانشگاه های تراز اول کشور اقدام به برگزاری مسابقه بزرگ برنامه نویسی اندروید نموده است.

ادامه مطلب

قابل توجه دانشجويان گرامى

استفاده از موارد زير در دانشگاه ممنوع است در صورت عدم رعايت دانشگاه از پذيرفتن شما معذور است: مانتو کوتاه، چسبان ، جلوباز، آستین‌کوتاه ، بدون دكمه.شلوارتنگ و كوتاه( 90سانت)، استريج. آرايش و لاك جلب توجه كننده. مقنعه كوتاه وگشاد.

شرايط و چگونگى دريافت وام كمك هزينه تحصيلى، اجاره مسكن و ازدواج

جهت اطلاع ازشرايط و چگونگى دريافت وام كمك هزينه تحصيلى، اجاره مسكن و ازدواج  كليك كنيد.